Следвайте Гласове в ТелеграмБългарското правителство или това, което беше назначено от

...
Следвайте Гласове в ТелеграмБългарското правителство или това, което беше назначено от
Коментари Харесай

„Възраждане“: Правителството, назначено от американския посланик, ни обяви война

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Българското държавно управление или това, което беше назначено от американския дипломат за такова, разгласи война на една политическа партия. Това съобщи пред публицисти водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Днес станахме очевидци на нещо невиждано. Нещо, което се случва за първи път в българската история ", сподели Костадинов.

Коментарът на Костадинов е реакция на апела на министър-председателя Николай Денков от по-рано през днешния ден, че институциите, президентството и даже партиите, би трябвало да вземат ограничения и позиция против апелите на партия “Възраждане ” за протести, експанзия и принуждение.

В отговора си водачът на " Възраждане " раздели на три елементи изводите от казаното от премиера. " Първо - съгласно министър-председателя Денков " Възраждане " е единствената съпротива в нашата страна. На процедура той легитимира нашата политическа организация като единствената, която се опълчва на опитите България да бъде вкарана във войната в Украйна. България да бъде деградирана и скоро да нямаме участия във вземането на политически решения ", сподели той.

На второ място той открои, че " Денков няма проблем с това да извършва заповеди и за следващ път чете указания ". " Ние от " Възраждане " не признаваме това държавно управление от първия ден, в който то беше формирано ", означи водачът на партията. И напомни, че са пуснали сигнал до прокуратурата против ръководители на ПП-ДБ.

Припомняме, че малко по-рано през днешния ден министър председателят на България Николай Денков разкритикува държанието на " Възраждане " в и отвън Народното събрание по време на брифинг след съвещание на Министерски съвет. 

Източници: dariknews.bg, бТВ

 

 

 

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР